Mangadomen: Är alla serier olagliga?

Som vi såg i del 1 av min bloggserie om den vanvettiga Mangadomen, blir det kortslutning när man försöker applicera en definition av barn som skapats för verkliga personer på fiktiva figurer.

Till den grad att det faktiskt går att bevisa att alla tecknade serier är lagliga, och att alla tecknade serier är olagliga.

Alla tecknade bilder är lagliga

En vuxen hamnbytare är laglig, även om han tillfälligt förvandlar sig till ett barn, då han är över arton år och hans pubertetsutveckling har fullbordats. Dessutom är det lagligt för en vuxen att låtsas vara ett barn.

Och då vi omöjligt kan bevisa att en teckning inte föreställer en vuxen hamnbytare som låtsas vara ett barn, så är alla teckningar lagliga.

Alla tecknade bilder är olagliga

Alla bilder av robotar är olagliga, för en robot har inte någon pubertetsutveckling, och då kan den inte heller vara fullbordad. Och som vi lärt oss av till exempel Terminator-filmerna kan det vara omöjligt att avgöra om någon är en robot i förklädnad. Speciellt om det enda vi har till hands är en teckning.

Och då vi inte kan bevisa att en teckning inte förställer en robot i förklädnad, och då alla robotar är olagliga är alla tecknade bilder olagliga.

Alltid laglig och alltid olaglig. Schrödingers Kattflicka ler.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: